RR8 Omleasing 3100X1330

Om leasing

Leasing er en måde, at finansiere biler på, hvor vi som leasingselskab har ejendomsretten over bilen, mens du som bruger betaler en fast månedlig ydelse for brugsretten over bilen. Dette giver budgetsikkerhed og overblik over omkostninger.

Leasingaftaler kan bygges op på flere måder og vi tilpasser vilkår efter jeres specifikke behov og ønsker. 

I Danmark har leasing flere fordele, men den primære vedrører fleksibilitet i forhold til betaling af registreringsafgift.

Operationel Leasing – Flex

Operationel Leasing – Flex

- Vi tager risikoen, du får køreglæden.


Med Operationel Leasing gennem NCGLEASING.DK får du  budgetsikkerhed og samme muligheder som på en helt ny bil. Når vi har aftalt vilkår, så ved du på forhånd præcis, hvad bilen vil koste per måned.

Læs mere
Finansiel Leasing – Flex

Finansiel Leasing – Flex

- Stor fleksibilitet, til dig der selv vil styre din biløkonomi.


Med Finansiel Leasing gennem NCGLEASING.DK får du mulighed for selv at styre din biløkonomi og samtidig undgår du at binde store beløb i bil, eller registreringsafgift.

Læs mere
Splitleasing – Flex

Splitleasing – Flex

- Personligt tilpasset til dine og din arbejdsgivers behov.


Med Splitleasing gennem NCGLEASING.DK laver vi to leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og arbejdsmæssigt. Splitleasing laver vi både som operationel og som finansiel leasing

Læs mere