RR8 Omleasing 3100X1330

Om leasing

Hvad vil det sige at lease?

Når du leaser din bil, har du brugsretten over den, og leasingselskabet har ejendomsretten. Du betaler en fast månedlig ydelse, og alt efter hvilken aftale du får lavet, er service også inkluderet.
Skræddersyet og fleksibel leasing

Skræddersyet og fleksibel leasing

Når du leaser en bil hos os, sammensætter vi en aftale, der passer til dine ønsker og behov. Det kan f.eks. være i forhold til de inkluderede kilometer eller perioden på aftalen. Og når aftalen udløber, kan du vælge at forlænge aftale på den nuværende, eller du kan lave en ny aftale på en ny bil. På den måde kan du skifte bil ofte, og du skal ikke bekymre dig om værditab eller optage nye store lån.

Se udvalg af biler

Vælg mellem forskellige leasingformer

Alt efter om du skal bruge en firmabil, eller om du er på udkig efter en bil privat, kan vi hjælpe dig. Nedenfor kan du læse mere om om de forskellige leasingformer.
Privatleasing

Privatleasing

Når du privatleaser, har du det fulde overblik over din biløkonomi. Og når du vælger at tegne en aftale hos os, skræddersyr vi en aftale ud fra dine ønsker.

Læs mere
Erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Med erhvervsleasing får du fuldt overblik over din virksomheds biløkonomi. Og uanset hvilken firmabil du drømmer om, kan vi hjælpe dig.

Læs mere
Splitleasing

Splitleasing

Som navnet antyder, er denne leasingaftale splittet mellem privat og erhverv. Den største fordel ved denne type er, at du kun skal betale for de antal kilometer, du kører privatkørsel i bilen. På den måde kan du have firmabil uden at blive beskattet af det.

Læs mere

Vælg mellem to typer af leasing

Uanset hvilken leasingform, der passer til dig, kan du vælge mellem finansiel leasing og operationel leasing.
Finansiel leasing

Finansiel leasing

Når du vælger finansiel leasing får du stor fleksibilitet og lavest mulig ydelse. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange kilometer du må køre, og du skal ikke betale registreringsafgift på bilen. Og når leasingperioden er udløbet, er det dig, der skal finde en køber til bilen. Du kan vælge denne type aftale til både privat og erhverv.

Læs mere
Operationel leasing

Operationel leasing

Med denne type leasingaftale slipper du for at skulle forholde dig til værditab og udgifter til serviceaftaler, og du skal blot levere bilen tilbage til os, når leasingaftalen udløber. Du kan vælge denne type aftale til både privat og erhverv.

Læs mere

Du kan trygt handle med os

NCG Leasing er en del af bilkoncernen Nic. Christiansen Gruppen, der blev grundlagt i 1967. Koncernen beskæftiger i dag over 1.200 medarbejdere og importerer Land Rover, Jaguar, Hyundai og BYD i Danmark samt Honda i Baltikum og ejer bilkæderne Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup, Era Biler og May & Olde.
Kontakt os Daek 3100X1330

Brug for vejledning?

Få hjælp til at vælge den leasingform, der passer til dig.