Hero Splitleasing 3100X1330

Splitleasing

Firmabil uden beskatning

Med Splitleasing - Flex laver vi to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job. 

Den helt store fordel ved splitleasing (også kaldet deleleasing) er, at du kun skal betale i det omfang, du bruger bilen til privat kørsel. Ved splitleasing bliver du altså ikke beskattet af bilen, bare fordi den står i din garage efter fyraften. Din betaling beregnes kun ud fra det antal privatkørte km, du registrerer hver måned. 
Hvis du i løbet af et år fx har kørt privat 2.500 km ud af 10.000 km, skal du kun betale for de 2.500 km; de øvrige 7.500 km betaler din arbejdsgiver for. 

GPS tracking af brug

Din splitleasing bil gør det nemt at registrere om man kører erhvervsmæssigt eller privat. Bilen er ganske enkelt udstyret med en digital tracker, der automatisk logger de kørte kilometer. Når du så kører privat, slår du lige trackeren over på privat kørsel. De løbende registreringer af privat og erhvervsmæssig brug danner grundlag for vores fordeling af leasingydelse og omkostninger, men der dannes også automatisk en elektronisk kørebog, som kan udfyldes og bruges til eventuel fremtidig dokumentation overfor SKAT.

Tilpasset til den enkeltes behov

For at sikre, at aftalen passer til både dine og din arbejdsgivers krav, så er det vigtigt, at vi er enige om, præcis hvordan aftalen er opbygget. Vi tager gerne en snak om, hvad jeres forventede split vil være og vi skal naturligvis også være enige om, hvad I ønsker af brændstofkort og forsikring. 

Hvem skal vælge Splitleasing - Flex

Vi plejer at anbefale splitleasing, hvis kørselsbehovet i fritiden ikke er så stort. Hvis familien allerede har en bil, giver det ikke så megen mening at få en traditionel firmabil, fordi beskatningen bliver meget høj set i forhold til det lave, private kørselsbehov.
Hvis din ægtefælle allerede har en traditionel firmabilaftale, eller hvis I ejer en privat bil, er Splitleasing en rigtig god løsning. For så er splitleasingbilen, ud over at være en lækker bil, du benytter på jobbet, også et bekvemt supplement til familiens transport, når der er behov for det.

Fordele for både medarbejder og arbejdsgiver

Udover at muliggøre, at man undgår beskatning af fri bil, så er der også kontante og administrative fordele for din arbejdsgiver i forbindelse med splitleasing. Vi samler løbende alle omkostninger vedrørende bilen og fakturerer dem sammen med den månedlige leasingydelse. Det giver én faktura til erhverv og én privat per måned. Derudover sparer din arbejdsgiver naturligvis også omkostningen ved din private brug af bilen. Den betaler du jo selv.

Alle omkostninger skal fordeles

I forbindelse med splitleasing er det en forudsætning, at alle omkostninger til bilen inkluderes i aftalen og fordeles efter forbrug. Det betyder, at vi inkluderer brændstof, forsikring, grøn ejerafgift og omkostninger service og vedligehold i de løbende opkrævninger. De variable omkostninger vil dog naturligvis være afhængige af jeres faktiske brug af bilen.

Ønsker man yderligere information om grundlaget for splitleasing, så kan vi anbefale at man læser SKATs bindende svar vedrørende emnet. 

SKAT: Splitleasing -  ej beskatning af fri bil

SKAT: Personbeskatning - særlige bilordninger

SKAT: Firmabilbeskatning - leasingaftale – ansatte

Som ved vores andre leasingformer, så benytter NCGLEASING.DK forholdsmæssig betaling af registreringsafgiften som grundlag for vores splitleasing. Dette muliggør, at vi kan tilbyde lavest mulige ydelse samtidig med, at I opretholder størst mulig sikkerhed og fleksibilitet. 

 

Kontakt os og hør mere