Hero Splitleasing 3100X1330

Splitleasing

Firmabil uden beskatning

Splitleasing er for dig, der vil undgå at blive beskattet af din firmabil. Vi splitter leasingaftalen, så den består af én til din arbejdsgiver, og én til dig. Og ydelsen varierer afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

✓ Du bliver ikke beskattet af din firmabil

✓ Du betaler kun for de privatkørte kilometer, du registrerer

✓ Brændstof, forsikring, ejerafgift og service og vedligehold er inkluderet

✓ Alle udgifter samles på én faktura til arbejdsgiver og én til dig

 

Se udvalg af biler

Split fordelene mellem medarbejder og arbejdsgiver

Split fordelene mellem medarbejder og arbejdsgiver

Det er vigtigt, at du og din arbejdsgiver er enig om, hvad aftalen skal indeholde, så splittet matcher jeres forventninger. Derudover er en stor fordel ved denne type leasingaftale de minimerede administrative omkostninger. Vi samler nemlig løbende alle omkostninger, herunder udgifter til brændstof, forsikring, ejerafgift, service og vedligehold, og fakturerer dem på samme faktura som den månedlige leasingydelse. Og hvis du i løbet af et år ikke kører alle de kilometer, der var inkluderet i aftalen, betaler du kun for kørte kilometer – resten betaler din arbejdsgiver for.

Forholdsmæssig registreringsafgift

Forholdsmæssig registreringsafgift

Vi benytter forholdsmæssig betaling af registreringsafgift som grundlag for vores finansielle leasing. På den måde kan vi tilbyde lavest mulige ydelse. Derudover betyder det, at bilens restværdi er ekskl. dansk registreringsafgift, og bilen kan derfor sælges videre i hele Europa.

GPS tracking

GPS tracking

For at du nemt kan holde styr på, hvor mange kilometer du har kørt hhv. privat og erhverv, er bilen udstyret med en digital tracker, som automatisk logger kørte kilometer. Det eneste du skal sørge for, er, at sætte trackeren over på ”privat kørsel”, når du kører privat. Registreringerne danner således grundlag for fordelingen af leasingydelsen og omkostningerne. Derudover fungerer registreringerne samtidig som en elektronisk kørebog, som kan bruges til eventuel fremtidig dokumentation overfor SKAT.

Splitleasing er for dig, der…

✓ ikke skal bruge bilen til særlig meget privat kørsel. F.eks. hvis I allerede har en firmabil eller privatbil i familien

✓ vil have alle udgifterne samlet på én månedlig faktura, som bestemmes ud fra det antal privatkørt kilometer, du har oplyst

 

Se udvalg af biler

Læs om andre typer af leasingaftaler

Hvis du vil lease uden kilometerbegrænsning, skal du vælge finansiel leasing. Og hvis du vil have fuldt overblik og alt inkluderet, skal du vælge operationel leasing.
Finansiel leasing

Finansiel leasing

Ved finansiel leasing er det dig, der skal sørge for at finde en køber til bilen, når leasingperioden udløber. Denne type aftale indebærer desuden den lavest mulige månedlige ydelse, der er ingen kilometerbegrænsning, og du slipper for at betale registreringsafgift på bilen.

Læs mere
Operationel leasing

Operationel leasing

Når du vælger operationel leasing, er den månedlige ydelse inkl. udgifter til service. Du skal ikke bekymre dig om et værditab, og når aftalen er slut, afleverer du blot bilen tilbage til os, så du frit kan indgå en ny aftale på en ny bil.

Læs mere

Du kan trygt handle med os

NCG Leasing er en del af bilkoncernen Nic. Christiansen Gruppen, der blev grundlagt i 1967. Koncernen beskæftiger i dag over 1.200 medarbejdere og importerer Land Rover, Jaguar, Hyundai og BYD i Danmark samt Honda i Baltikum og ejer bilkæderne Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup, Era Biler og May & Olde.
Kontakt os Daek 3100X1330

Brug for vejledning?

Få hjælp til at vælge den leasingform, der passer til dig.