Privatleasing Topbanner 3100X1330

Privatleasing

Fordele ved at privatlease

Du får det fulde overblik over din biløkonomi, når du privatleaser. For din månedlige ydelse er fast, og alt efter hvilken aftale du indgår, er service inkluderet.
Bekymringsfri køreglæde

Bekymringsfri køreglæde

Når du privatleaser har du brugsretten over bilen. Det betyder, at det eneste du skal koncentrere dig om er at nyde din bil og alle køreturene. Og alt efter hvilken aftale vi skal sammensætte til dig, kan du vælge, om du vil have ubegrænset kilometer og hvor lang tid aftalen skal løbe.

Se udvalg af biler

Vælg mellem forskellige leasingaftaler

Der findes overordnet to typer privatleasingaftaler, du kan tegne. Nedenfor kan du se de to typer og blive klogere på, hvilken type der passer bedst til dig.
Finansiel leasing

Finansiel leasing

Ved finansiel leasing er det dig, der skal sørge for at finde en køber til bilen, når leasingperioden udløber. Denne type aftale indebærer desuden den lavest mulige månedlige ydelse, der er ingen kilometerbegrænsning, og du slipper for at betale registreringsafgift på bilen.

Læs mere
Operationel leasing

Operationel leasing

Når du vælger operationel leasing, er den månedlige ydelse inkl. udgifter til service. Du skal ikke bekymre dig om et værditab, og når aftalen er slut, afleverer du blot bilen tilbage til os, så du frit kan indgå en ny aftale på en ny bil.

Læs mere

Du kan trygt handle med os

NCG Leasing er en del af bilkoncernen Nic. Christiansen Gruppen, der blev grundlagt i 1967. Koncernen beskæftiger i dag over 1.200 medarbejdere og importerer Land Rover, Jaguar, Hyundai og BYD i Danmark samt Honda i Baltikum og ejer bilkæderne Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup, Era Biler og May & Olde.