BMW Hero 3100X1330

Erhvervsleasing

Fordele ved at erhvervslease

Du får det fulde overblik over virksomhedens biløkonomi, når du erhvervsleaser. Og vi kan hjælpe dig med at finde lige den firmabil, du drømmer om.
Bekymringsfri køreglæde til og fra arbejde

Bekymringsfri køreglæde til og fra arbejde

Det skal være nemt at erhvervslease. Det er det, når du vælger at gøre det hos NCG Leasing. Vi skræddersyer aftalen, så den opfylder dine og virksomhedens behov, og vi kan hjælpe dig med at skaffe lige den bil, du drømmer om.

Se udvalg af biler

Vælg mellem forskellige leasingaftaler

Der findes forskellige typer af erhvervsleasingaftaler, som alle har sine særlige fordele. Se de tre typer, vi tilbyder, og bliv klogere på, hvilken der passer bedst til dig.
Finansiel leasing

Finansiel leasing

Ved finansiel leasing er det dig, der skal sørge for at finde en køber til bilen, når leasingperioden udløber. Denne type aftale indebærer desuden den lavest mulige månedlige ydelse, der er ingen kilometerbegrænsning, og du slipper for at betale registreringsafgift på bilen.

Læs mere
Operationel leasing

Operationel leasing

Når du vælger operationel leasing, er den månedlige ydelse inkl. udgifter til service. Du skal ikke bekymre dig om et værditab, og når aftalen er slut, afleverer du blot bilen tilbage til os, så du frit kan indgå en ny aftale på en ny bil.

Læs mere
Splitleasing

Splitleasing

Denne type er ideel til dig, der ikke skal bruge firmabilen særlig meget privat. Som navnet antyder, splittes leasingaftalen i to – mellem medarbejder og arbejdsgiver – og medarbejderen betaler udelukkende for de kilometer, der køres privat. Desuden bliver medarbejderen ikke beskattet af firmabilen, og udgifter til brændstof, service, ejerafgift og forsikring er inkluderet i aftalen.

Læs mere

Du kan trygt handle med os

NCG Leasing er en del af bilkoncernen Nic. Christiansen Gruppen, der blev grundlagt i 1967. Koncernen beskæftiger i dag over 1.200 medarbejdere og importerer Land Rover, Jaguar, Hyundai og BYD i Danmark samt Honda i Baltikum og ejer bilkæderne Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup, Era Biler og May & Olde.
Læs mere Privatleasing Textpicker 1440X810

Overvejer du privatleasing?