Hero Finansielt 3100X1330

Finansiel leasing

Stor fleksibilitet

Når du vælger finansiel leasing, får du lavest mulig ydelse og størst mulig fleksibilitet. Denne type aftale kan både laves til privat og erhverv. Overordnet er der fire fordele ved finansiel leasing:

✓ Din månedlige ydelse er relativt lav

✓ Der ingen kilometerbegrænsning

✓ Du bestemmer, hvor lang perioden skal være

✓ Du skal ikke betale registreringsafgift

 

Se udvalg af biler

Du skal anvise en køber

Du skal anvise en køber

Når leasingperioden er slut, fastsættes restværdien på bilen i samarbejde mellem dig og NCG Leasing. Derefter er det dig, der skal sørge for at anvise en køber. Og fordi bilen som oftest står uden dansk registreringsafgift, er der ingen begrænsning ift. at køberen skal komme fra Danmark.

Leasing uden serviceaftale

Leasing uden serviceaftale

I forbindelse med en finansiel leasingaftale er der oftest ikke tilknyttet en serviceaftale, og du skal derfor selv finde og forhandle bedst mulige pris på service og reperationer. Det eneste krav vi stiller til aftalen er, at den overholder fabrikantens foreskrifter og anbefalede intervaller.

Forholdsmæssig registreringsafgift

Forholdsmæssig registreringsafgift

Vi benytter forholdsmæssig betaling af registreringsafgift som grundlag for vores finansielle leasing. På den måde kan vi tilbyde lavest mulige ydelse. Derudover betyder det, at bilens restværdi er ekskl. dansk registreringsafgift, og bilen kan derfor sælges videre i hele Europa.

Finansiel leasing er for dig, der…

✓ værdsætter fleksibilitet, og som selv vil styre den samlede bilkøkonomi

✓ kører mange kilometer, og som har et ønske om at kunne skifte bil ofte

 

Se udvalg af biler

Læs om andre typer af leasingaftaler

Hvis du vil være fri for at skulle anvise en køber til bilen, når leasingaftalen er slut, skal du vælge én af de to nedenstående leasingaftaler.
Operationel leasing

Operationel leasing

Når du vælger operationel leasing, er den månedlige ydelse inkl. udgifter til service. Du skal ikke bekymre dig om et værditab, og når aftalen er slut, afleverer du blot bilen tilbage til os, så du frit kan indgå en ny aftale på en ny bil.

Læs mere
Splitleasing

Splitleasing

Som navnet antyder, er denne leasingaftale splittet mellem privat og erhverv. Den største fordel ved denne type er, at du kun skal betale for de antal kilometer, du kører privatkørsel i bilen. På den måde kan du have firmabil uden at blive beskattet af det.

Læs mere

Du kan trygt handle med os

NCG Leasing er en del af bilkoncernen Nic. Christiansen Gruppen, der blev grundlagt i 1967. Koncernen beskæftiger i dag over 1.200 medarbejdere og importerer Land Rover, Jaguar, Hyundai og BYD i Danmark samt Honda i Baltikum og ejer bilkæderne Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup, Era Biler og May & Olde.
Kontakt os Daek 3100X1330

Brug for vejledning?

Få hjælp til at vælge den leasingform, der passer til dig.