Hero Finansielt 3100X1330

Finansiel leasing

Stor fleksibilitet, til dig der selv vil styre din biløkonomi.

Ved finansiel leasing får I lavest mulige ydelse og størst mulige fleksibilitet. Restværdien fastsættes i samarbejde mellem jer og os.

Når leasingperioden er ovre, så anviser I en køber til den fastsatte restværdi, eller forlænger aftalen.

Selvom finansiel leasing er vores mindst komplicerede finansieringsform, så er der mange fordele. Den månedlige leasingydelse er for det første relativ lav, og du har fuld frihed og fleksibilitet hvis du f.eks. ikke kender dit fremtidige kilometer forbrug. Derudover er det en fordel, at du ikke skal betale den store registreringsafgift ved indgåelse af leasingaftalen.
Du slipper simpelthen for at binde stor kapital i din bil, og du bestemmer selv længden på din leasing.

Når du leaser frem for at låne penge og købe din bil, opnår du også store fordele, hvis du f.eks. efter halvandet år ønsker at skifte din bil ud. Konverteringen vil typisk være markant billigere ved leasing, fordi bilen står uden registreringsafgift.
 
Når man ved udløb af leasingaftalen skal indfri bilen til restværdien, så har man hele Europa som markedsplads. Bilen står, medmindre andet aftales, uden dansk registreringsafgift og det betyder, at man er derfor ikke begrænset til det danske marked. Ønskes leasingaftalen forlænget, så kan vi dog naturligvis også hjælpe med det.
 
I forbindelse med en finansiel leasingaftale er der oftest ikke tilknyttet en serviceaftale og I har derfor selv mulighed for at finde og forhandle bedst mulige pris på service og reperationer. Vi stiller dog krav om, at der sker jf. fabrikantens foreskrifter og følger de anbefalede intervaller. 

Som ved vores andre leasingformer, så benytter NCGLEASING.DK forholdsmæssig betaling af registreringsafgiften som grundlag for vores finansielle leasing. Dette muliggør, at vi kan tilbyde lavest mulige ydelse samtidig med, at I opretholder størst mulig sikkerhed og fleksibilitet. Derudover betyder den forholdsmæssige betaling af registreringsafgift, at bilens restværdi er ekskl. dansk registreringsafgift og bilen kan derfor uden videre sælges i hele Europa.

Hvem skal vælge Finansiel Leasing - Flex

Finansiel leasing er til dem, der værdsætter fleksibilitet og som selv vil styre den samlede bilkøkonomi. Finansiel leasing vil ofte være attraktivt, hvis I kører mange kilometer, eller har ønske om at kunne skifte bil ofte uden, at det bliver for bekosteligt. Nøgleordet er fleksibilitet.

 

Kontakt os og hør mere