RR8 Operationel Leasing 3100X1330

Operationel leasing

Vi tager risikoen, du får køreglæden.

Ved operationel leasing tager vi mest muligt af besværet og flest bekymringerne ved det at holde bil. I skal eksempelvis ikke bekymre jer risikoen for restværdien, men kun bekymre jer om at vælge den bil, der passer til jeres behov. 

Når leasingperioden er ovre, så leverer I bilen retur til os og hæfter derefter kun for eventuelle skader, eller overkørte kilometer.

Operationel leasing kombineres ofte med en serviceaftale og dette aftales fra sag til sag. Ønsker I selv at stå for service og reperation, så stiller vi dog krav om, at der sker jf. fabrikantens foreskrifter og følger de anbefalede intervaller. 

Operationel leasing gennem NCGLEASING.DK tilbydes både til private og erhverv.

Hvem skal vælge Operationel Leasing - Flex

Operationel leasing er for dig, der vil have fuldt overblik over dine bilomkostninger og har en nogenlunde klar forventning om årligt kørselsbehov. Har du det, så kender du også din biløkonomi i hele leasingperioden.

Udover den månedlige leasingydelse har du kun to variable omkostninger, nemlig brændstof og dæk, samt to kendte omkostninger, nemlig forsikring og grøn ejerafgift. 

Det er ikke så afgørende, om du kører særlig langt hver måned, men derimod hvordan fordelingen mellem privat kørsel og erhvervskørsel ser ud. Hvis du forventer at køre mere end 30 procent privat, giver det rigtig god mening med operationel leasing. Hvis din private kørsel forventes at ligge væsentlig under de 30 procent, kan du med fordel overveje splitleasing.

Som ved vores andre leasingformer, så benytter NCGLEASING.DK forholdsmæssig betaling af registreringsafgiften som grundlag for vores Operationel Leasing - Flex. Dette muliggør, at vi kan tilbyde lavest mulige ydelse samtidig med, at I opretholder størst mulig sikkerhed og fleksibilitet. 

 

Kontakt os og hør mere