Hero Operationelt 3100X1330

Operationel leasing

Vi tager risikoen, du får køreglæden

Ved operationel leasing slipper du for mange bekymringer. F.eks. bekymringer om værditab og udgifter til service. Og når leasingperioden er slut, leveres bilen retur til os, og du hæfter kun for eventuelle skader eller overkørte kilometer. Denne type aftale kan både laves til privat og erhverv.

✓ Ingen bekymringer om værditab

✓ Serviceaftale er inkluderet

✓ Overblik over udgifter

✓ Skift bil ofte – uden nye, store lån

 

Se udvalg af biler

Inklusiv serviceaftale

Inklusiv serviceaftale

Operationel leasing kombineres ofte med en serviceaftale, således at du heller ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter i den forbindelse. Hvis du selv ønsker at stå for en serviceaftale, kan dette lade sig gøre, vi stiller dog krav om, at der sker jf. fabrikantens forskrifter, og at de anbefalede intervaller overholdes.

Forholdsmæssig registreringsafgift

Forholdsmæssig registreringsafgift

Vi benytter forholdsmæssig betaling af registreringsafgift som grundlag for vores finansielle leasing. På den måde kan vi tilbyde lavest mulige ydelse. Derudover betyder det, at bilens restværdi er ekskl. dansk registreringsafgift, og bilen kan derfor sælges videre i hele Europa.

Operationel leasing er for dig, der…

✓ vil have fuldt overblik over dit bilbudget, og som kender dit årlige kørselsbehov

✓ vil have mulighed for at skifte bilen ud ofte uden at skulle optage nye, store lån

✓ ikke forventer at køre mange kilometer i bilen privat

 

Se udvalg af biler

Læs om andre typer af leasingaftaler

Hvis du ikke regner med at køre meget privatkørsel i din firmabil, skal du vælge splitleasing. Hvis du vil lease uden kilomenterbegrænsing, er finansiel leasing det bedste valg.
Finansiel leasing

Finansiel leasing

Ved finansiel leasing er det dig, der skal sørge for at finde en køber til bilen, når leasingperioden udløber. Denne type aftale indebærer desuden den lavest mulige månedlige ydelse, der er ingen kilometerbegrænsning, og du slipper for at betale registreringsafgift på bilen.

Læs mere
Splitleasing

Splitleasing

Som navnet antyder, er denne leasingaftale splittet mellem privat og erhverv. Den største fordel ved denne type er, at du kun skal betale for de antal kilometer, du kører privatkørsel i bilen. På den måde kan du have firmabil uden at blive beskattet af det.

Læs mere

Du kan trygt handle med os

NCG Leasing er en del af bilkoncernen Nic. Christiansen Gruppen, der blev grundlagt i 1967. Koncernen beskæftiger i dag over 1.200 medarbejdere og importerer Land Rover, Jaguar, Hyundai og BYD i Danmark samt Honda i Baltikum og ejer bilkæderne Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup, Era Biler og May & Olde.
Kontakt os Daek 3100X1330

Brug for vejledning?

Få hjælp til at vælge den leasingform, der passer til dig.